Kesän tunnusmerkit ja kesätukan hoitotuotteet


 
Pitkän odotuksen jälkeen, toukokuussa alkaa tapahtua ja ekat kesänmerkit ilmestyy parvekkeelle. Ne on tietenkin kesäkukat. Toivon aina äitienpäiväksi ruusua ja sittemmin kukiksi useimmiten valikoituu pelargoniat tai tuttavallisemmin pelakat. Tänä kesänä on myös orvokkeja, tällä kertaa värikkäitä. Jotenkin tuntuu, että tänä kesänä kaipasin pinkkiä ja paljon sävyjä.

Suvivirsi on varmastikin konkreettisin askel kesään. Lapset jäävät lomalle ja siitä alkaakin sitten se parin kuukauden kokkaaminen. Ei vaan, totta toinen puoli. Silti ihanaa, että ei ole mitään erityistä säätöä, vaan lapset saavat heräillä ja olla ihan rauhassa. Sitä paitsi jäätelökin on ihan passeli kesäruoka. Hih.  

Juoksulenkillä syreenit tuoksuvat huumavilta ja ne ovat niin kauniita. Mietin usein rikollisia ajatuksia, että huomaisikohan kukaan, jos pari oksaa nappaisin maljakkoon. Selvää on, että en ole ottanut, koska tiedän, että ne varisisivat pöydälle ihan jo siitä syystä, että olen tehnyt väärin. Ihanasti lenkillä myös iho alkaa muuttumaan liidunvalkeasta kohti kauniisti paahtunutta väriä, kun pitkät trikoot vaihtuvat shortseihin ja toppeihin.   

Talven aikana hiusvärini edustaa trendikästä sieniblondiä (ugh, mikä termi, mutta ks. alla).

Utuinen sieniblondi. Kyllä, luit otsikon oikein. ”Sieniblondiksi” (engl. mushroom blonde) kutsuttu trendiväri häilyy jossain ruskean ja vaalean rajamailla. // Anna

Ja vaikkakin on siistiä keulia trendien aalloilla, tykkään kesällä ihan kunnon surffiblondista, joten sellainen päivitetään aina kesän alussa. Olen käynyt jo vuosia samalla kampaajalla Kuutio Galleriassa ja kampaajani tietää kyllä, mitä tarkoittaa, kun tehdään kesätukka. Sillä surffiblondiaallolla keikutaankin pitkälle syksyyn. Kampaajakäyntini väri + leikkaus + maailmanparannus vie aina sen 2,5 tuntia, vaan se on sen väärti. Kannattaa kurkata myös mitä muuta kampaajani Miila puuhailee, sillä se vahvasti liittyy maailmanparannukseen. Hiusten kesähyvinvointiin auringolta sekä merivedeltä suojaksi suosittelen Balmainin Paris Sun UV -spraytä, tällainen löytyy puolisonkin hiustenhoitoarsenaalista. Nappasin aikaisemmin testiin matkakokoiset (sis. myös UV-suoja) Moisturizing shampoon ja hoitsikan, eikähän ole tarvinnut pettyä mihinkään näistä tuotteista. Brändi jo itsessään houkuttelee ja onhan nämä vaan superihania tuotteita.  

Mitä vielä kesän merkeistä? Ekat kesäpiknikit ilman, että palelee, on tehty. Ekat mansikat ja herneet maisteltu. Koskaan ei kyllästytä nämä samat jutut. Juhuuu, kesä, ihana että tulit vihdoin, äläkä pidä kiirettä!

 

  

 


Suosikit