Kevätkuulumisia, odotuksia ja hyvää mieltä

 

 

Se on perinteinen vappuviikko, sillä toppatakkia kaivetaan taas kaapista, kun pääsiäisenä menee aina siihen lankaan, että siivoaa ne pois. Ehkä äitienpäivän aikaan saadaan ihailla kirsikkapuiden kukkimista näilläkin leveysasteilla. 

Tuntuu, että toukokuu on ollut tosi kaukana, vaan nyt se onkin jo ihan siinä. Itsellä on tulossa Helsinki City Runissa puolimaraton ja siitä viikon päästä Naisten Kymppi, jonka juoksulähettiläs olen. Jotenkin ihmeellisesti, koronakin sairastettuna maaliskuun lopussa, olen juossut kerran jo tuon maagisen 21,1 km. Ja kymppi tuntuu minulle tosi kivalta matkalta. Vauhti sen sijaan on mitä on, mutta siitä huolimatta on ihan mahtavaa. Säännöllisen juoksemisenhan aloitin siis viime syyskuussa. Työ ei lopu, tiedän mitä pitää kehittää ja tämä on pitkä matka, mutta tosi hyvässä alussa ollaan.

Kevään aikana minusta on tullut myös yrittäjä ja teen kaupallisia yhteistöitä sekä omilla kanavillani ja ihan juuri avattavalla fantastisella verkkosaitilla yhdessä taitavan liikekumppanin kanssa. Se on niin mahtavaa ja en malta odottaa, että saamme sivuston auki. Nyt voi mennä seuraamaan jo meidän IG-kanavaa täällä.  

Somevaikuttajuus on johtanut myös siihen, että meitsi meikäläinen näkyy myös siellä TikTokissa. Herra varjele ja siunaa meitä, vaan sillä fiiliksella sielläkin toimitaan, että postataan hyvää fiilistä, hassutteluja ja yhteistöitä megaisoon yhteisöön. Katselukerrat ovat myös yhtä lailla jäätäviä. Editoinnin taidonnäytteitä ja yleistä sekoilua huulipunien ja pyörän sisäkumien kanssa pääset seuraamaan täältä

Olen tietoisesti tehnyt erilaisia videoita ja totuus on se, että mitä kauniimpaa sisältöä, sitä enemmän katseluja. Mun hikiset juoksuvideot saa vähemmän huomiota kun meikatut huulet. Se on jännä tämä maailma. Vaan ei pidä tätäkään ajatella suoraan jotenkin huonona asiana. Itsekin inspiroidun kaikesta kauniista, toki tsemppaan myös vaikka treenaajia ja harvemmin meikit on mintissä juoksulenkillä. Vaan itse pyrin ainakin siihen, että omasta tuotannosta jäisi katselijalle hyvä mieli - oli sitä huulipunaa tai ei ja katselijoita tai ei.

Tulossa on myös meikä munkinpaistajan neitsytmatka rasvakattilaan. Ikinään en ole munkkeja paistanut. Onneksi lapsirakas teki juuri koulun kotitaloustunnilla munkit, joten voi toimia mun mentorina ja tutorina tässä projektissa. On tulossa materiaalia, joko livenä tai sitten videona. Saapa nähdä miten tässä hommassa käy, mutta se tulee nähtäväksi taatusti. Tavoitteena ja toiveena on esitetty "kuohkeat munkit". Saa siis vinkata kaikki hyvät taikinaohjeet ja taikatemput yleisesti. Tää lähtis kohta ostamaan reikäkauhaa ja digimittaria, koska ne tarvitaan. En tiedä vaikuttavatko ne kuohkeuteen, mutten riskeeraa. 

Hymy ja hauskaa vappua viileästä kelistä huolimatta!

 Riikka  


 

  


Suosikit