Uutta raikasta ilmettä sisustustauluilla - sis. Poster Store -45% alekoodin!

 


Yhteistyössä Poster Store kanssa
 
Niin ihanaa, kun valo on jo lisääntynyt. Joka päivä huomaa, että ei olekaan pimeää enää niin aikaisin kuin edellisellä viikolla. Kevään lähestymisen huomaa myös siitä, että tulppaanit ilmestyvät maljakkoon ja tekee mieli lisätä vaaleampia sävyjä sisustukseen. Edullisesti uutta ilmettä saa julisteilla, jotka voi helposti sujauttaa kehyksiin.
 
Surffailin etsimässä inspistä kevääksi ja päädyin Poster Storeen, koska sieltä löytää tyylikkäitä ja edullisia julisteita sekä kehyksiä. Erityisen kiva on saada inspiraatiota ja upeita ideoita siitä, miten helposti voi sisustaa kodista juuri toiveiden mukaisen, hyödyntäen vaikka kausivaihtelua. Maltoin jättää vielä jouluaiheiset julisteet odottamaan, mennään kevät ja kesä fiilistellen ensin.    
 
Ihastelimme tyttöjen kanssa upeita tauluseiniä, joista sai hyviä vinkkejä, mitkä kauniit julisteet sopisivat parhaiten keskenään yhteen. Tämä on paras tapa saada ideoita. Poster Store ei olekaan pelkästään verkkokauppa, vaan se toimii mainiosti myös alustana inspiraatiolle ja luovuudelle, jota itse ainakin usein kaipaan. Inspiraatiosivuilta löytyy myös erilaisia variaatiota tauluseinän kokoamiseksi. 
 

 
 
Hyvin pian perheen teini-ikäinen muisti Mamma Mia -elokuvasta ihanan Kreikan ja hän oli valintansa tauluseinästään tehnyt. Tuli kyllä just sellainen fiilis, että oikein tuntee lämmön ja turkoosin meren aallot, kun näitä julisteita katsoo. Hauska on tuo tekstikuva, jonka hän halusi tuomaan lisämaustetta.
 
Nuorempi tytär vaihtoi omat pupujussikat Portugalin maisemiin ja ihanaan vaaleanpunaiseen ratikkaan. Tosi kaunis on tämäkin juliste. Oliskohan niin, että lapsetkin toivoisivat jo kovasti reissuun pääsyä?  
 


Valitsimme tyttöjen kanssa Poster Storesta meille jokaiselle mieluisat printit ja saimme kaipaamaamme raikastusta sisustukseen. Itse halusin keittiön seinälle sellaisen vaihtoehdon, että uutta ilmettä saa kausittain vaihdettua helposti. Ja kun kyseessä on kodin aktiivisin huone kierrätyspisteineen, minusta juliste sopii kaikista parhaiten tähän kohtaan. Poster Storen valikoima muuten päivittyy joka viikko uusilla julisteilla.
 
Sain hei teillekin ihanille superhyvän alekoodin, jolla saat julisteista 45% alennusta 16.-25.2.22 välisenä aikana. Koodia ei voi yhdistää muihin alennuksiin, eikä se päde Selection -sarjaan. Alennuskoodi syötetään tilauslomakkeeseen ja se laskee alennuksen automaattisesti.  
 
 
Alennuskoodi: ANTAKEEARMOO45


Mikä on myös huomionarvoista, Poster Store huomioi myös ympäristön niin tuotanto- kuin toimitusprosesseissa. Julisteet painetaan Ruotsissa, Tukholman lähettyvillä ympäristöystävälliselle paperille, josta ne toimitetaan varastolle Tukholmassa ja siitä eteenpäin asiakkaille. 
 
Nyt nautitaan hempeistä hattaran ja kevään sävyistä. Palataan sitten myöhemmin taas uudella, päivitetyllä ilmeellä.   

Suosikit