Mitä uutta vai vanhassa vara parempi?

 

Uusi vuosi tuo mukanaan usein ajatuksia, että pitäisi tehdä jotain uutta tai oppia jotain uutta tai jotenkin muuten uudistua. Minulle ainakin tuo. Kävin katkaisemassa tammikuun ihanalla matkalla Kanarialla ja siellä taas espanja kuulosti niin ihanalta, että päätin oitis aloittaa harjoittelun uudelleen. Siihen kaipaisin kuitenkin ryhmän tukea. Jokohan kansalaisopiston kurssit ovat alkaneet? Onneksi saan auttaa molempia lapsia kokeisiin harjoittelussa. Vaan silti, ihana olisi itsekin puhua pulputtaa matkoilla.

Itsenäinen tekeminen on usein työlästä ja loppuu siihen, kun oma kamelinselkä katkeaa vaikka Valtteri-myrskyn kinoksissa taapertamiseen ja tulee todettua, että näääh, sohvalla helpompaa. Siksipä minulle sopii erilaiset valmennukset, jossa kerrotaan, että nyt teet näin ja sitten huomenna noin. Laitan tähän linkkeinä Vahva elämä -valmennuksia, jotka saat vielä tänään edullisemmalla hinnalla, kun helmikuun alusta niiden hinta nousee. Jos ostat jonkun valmennuksen, niin minä saan siitä pienen korvauksen.

Entä se sijoittaminen? Kuinka monta vuotta pohdin itse, että pitäisi aloittaa, mutta ei mukamas osannut. Ihan hölynpölyä. Nyt minulla on (vihdoin) työn alla lasten sijoitussalkun avaaminen. Mieluusti kerron täällä ja/tai ig-stooreissa, miten tämä matka etenee. Tässä lajissa aika on vaurastumisen hyvä ystävä, joten nyt ei pidä enää aikailla. Ahora, pronto, sanoisi espanjanlainen.

Pidän sitä vain hyvänä asiana, että maailmassa riittää kiinnostuksen kohteita. Olen ihan vakuuttunut, että kokeilen lumilautailua tänä vuonna. Tai ainakin haluaisin. ´Myös peruspertsa Olympiastadionilla kiinnostaisi kovasti. Olen melkein jo selvittänyt, onko sieltä mahdollista saada hiihtokamoja lainaksi.

Kunhan on jotain kiinnostavaa, innostavaa, hyvää mieltä tuovaa! Kaikkea ei tarvitse tehdä, mutta ihana on haaveilla ja jotkut asiat täytyy vaan saada tehtyä. Onko siellä muita unelmoijia?

Miten olisi hyvän mielen saavuttaminen liikkumalla? Hinnat voimassa 31.1.22 saakka. Sille iso peukku ja sydän.

Vahvempi keskivartalo kuukaudessa - 24,90 €

Liikkuvuutta ja kehonhuoltoa - 4 viikkoa - 24,90 €

Kävelystä juoksuun - 8 viikon verkkokurssi - 39 €

Juoksukunnon ylläpito - 6kk verkkokurssi harrastejuoksijalle - 79 €

Tavoitteena 10-20 km - 3kk verkkokurssi harrastejuoksijalle - 59 €


    

 

 

Kommentit

Suositut tekstit