I love me 2019 ja Esse-messuvinkit!

                     *lippu messuille saatu


Syksy on parasta aikaa erilaisille messuille. Habitarella se alkaa vielä kesän lämmön tuntuessa ja parasta aikaa on käynnissä I love me
-messut. Ensi viikonloppuna puolestaan Kirja- ja viinimessut lokakuun inspiraatioksi pimeneviin päiviin. Näihin minä osallistun mielelläni.

I love me -messuilla poikkean ehdottomasti Natural Goods Companyn ja Jolien yhteisellä pisteellä (6f48). Sieltä kannattaa napata ihanin Protect oil kylmeneviin ilmoihin, sillä Sensitive linjan tuotteet ovat -20%. Ostin oman öljyni viikko sitten ja iho oikein imaisee sen Tonerin jälkeen. Tuoksu tässä öljyssä on viehkeän vaniljainen. Niin ihana. 




Talvea kohti, kun mennään, itse lisään ihonhoitorepertuaariini myös seerumin. Jälleen protip, nappaa messuilta probioottinen seerumi -20% hintaan. Se on näistä seerumeista ehkä minun suosikkini, kosteuttava ja superhoitava.

Ihania osastoja on I love me -messuilla jälleen vaikka ja kuinka, joten kannattaa varata aikaa fiilistelylle ja hyville löydöille. Erilaiset hyvinvointi- ja ravintovinkit kiinnostaa minua, samoin luennot. Messuohjelma löytyy tästä.   


kuva

   

Suosikit