Helle yeah! Rusketu turvallisesti ruusuntuoksuisella Zuiilla

Mainos/Ruohonjuuri
Ihan kuin oltais oltu vähän biitsillä, vaikka oikeastaan ihan vaan purkilla. Shhh, ei kerrota muille. 


Helteet ovat täällä ja mikä parasta, lakananvalkoisesta ihosta ei tarvitse kenenkään kärsiä. Homma on kaiken lisäksi tosi helppoa. Tarvitset vain muutaman vinkin ja tuotteen näyttääksesi siltä, että olet ollut lomaillut jo tovin. Parasta tässä on se, ettei aurinkoa todellakaan tarvitse, niin kuin ei kannatakaan, palvoa.

Lupasinkin jo aiemmin palata turvalliseen rusketukseen ja mikä ihanampaa kuin helliä itseään ihonhoidolla ja saada palkkioksi kaunis bruna siinä sivussa. Olen tällä viikolla onnekkaasti lomalla ja kohta kiiruhdan Altaalle uimaan ja nauttimaan näistä keleistä.

Kaikki muistavat ne ekat itserusketuskokeilut, joiden soisi jopa unohtuvan. Itse tein huippulöydön jokunen vuosi sitten EcoBySonya -sarjasta. Sittemmin erinomaisia tuotteita on tullut muiltakin brändeiltä. Zuii Organicin itseruskettavat ovat just sellaisia. 


Talven jäljiltä iho on usein kuiva ja sen huomaa siitä, kun sen kuivaharjaa, niin kuollut ihosolukko ihan pölisee. Ennen itseruskettavia on tärkeää 1) mieluusti kuivaharjata ja kuoria iho

Zuiin sokerikuorinta on ihanantuoksuinen. Se kannattaa levittää hiukan kostealle iholle ja nauttia kuorivasta hieronnasta. Tee kuorinta mieluusti edellisenä päivänä.

Polvet ja nilkat nappaavat kiinni väriä hanakammin kuorinnasta huolimatta. Itse sipaisen vielä nilkkoihin, polviin ja jalkapöytään kosteusvoidetta, jotta vahinkoja ei sattuisi.

2) Käytä levityskinnasta. Tämä on huippukeksintö, sillä saat ruskettavan tuotteen levitettyä tasaisesti joka paikaan. Zuiin levityskinnas on tähän tarkoitukseen erinomainen. Se on tarpeeksi napakka ja hyvällä tavalla paksu. Kintaalla saat levitettyä moussen tasaisesti joka paikkaan. Ihan ehdoton, älä jätä tätä hankkimatta!





Pumppaa itseruskettavaa moussea yksi painallus säärelle, noin puoleen väliin ja hiero kintaan mousse tasaisilla vedoilla säären ympäri. Sipaise hiukan myös jalkapöytään, mutta tällä alueella ole varovainen erityisesti nilkan ja varpaiden seudulla. Itselläni sävy on Light.

Toinen pumppaus levitetään reidelle ja sama juttu, tasainen levitys kintaalla. 



3) Kasvoille ykköstuote on sävyttävä kasvovesi. EcoBySonyalla oli erinomainen ja tämä Zuiin geelimäinen kasvovesi ei onnekseni kalpene tässä kisassa ja se on myös edullisempi. Geelimäisyys tässä tarkoittaa sitä, että tuote ei ole ihan lirua, vaan helpompi pumpata vanulapulle ja pyyhkiä kasvoille. Aloita otsasta ja etene poskipäille, nenään, leukaan, pyyhkäise korvat ja kaula. Aivan huipputuote.

Kollageenin tuotantohan on meikäläisellä näin 40+ -ikäisenä jo hiipunut, joten tämä antiage-tuote kohdallani liftaa, kiitos siitä, nuoremmilla vielä kohentaa kollageenin tuotantoa. 


Itse teen niin, että hoitelen yläkropan ja jalkaterät tällä Gradually tanning lotionilla. Tämä on kevyemmin ruskettava tuote ja voidemainen. Tätä tykkään itse levittää ylävartaloon ja tämän kanssa ei tarvitse olla niin tarkka. Kyynärpäät ovat myös niitä riskialttiita paikkoja, joten voiteella et pysty mokaamaan. Muista silti pestä kädet voiteen levityksen jälkeen. Myös tämän tuotteen voi levittää tasaisesti kintaalla, jos haluaa. 

Mikä on plussaa, on se, ettei näissä ole voimakas tuoksu. Näissä on Zuille ominainen ruusuntuoksu, erityisesti kuorintavoiteessa. Ruskettunut iho on kaunis ja hyvinvoivan näköinen ja on mahtavaa, että sen saa helposti ja turvallisesti purkista. Vinkkinä myös porkkanamehu. Se on kesäkaverini ja syventää rusketusta. 


Nyt nautitaan!


Suosikit