Mamma Miaa ja juoksua kesäsäärillä

Ihanat pionit siskolta ja eskarilaisen puukepit kirjahyllyssä esillä, no miks ei?


Kaunista kesäaamua!

Kävin saattamassa siskon aamujunaan ja oli niin mahtava aikainen aamu, kun aurinko paistoi tosi lämpimästi. Me olimme eilen illalla katsomassa Mamma Mian ja lämpimät suosittelut, mene katsomaan, oli kyllä super, super trouper! Paula Vesala oli tehnyt biiseistä sellaiset suomennokset, että eipä originaaleille hävinneet. Ihan mahtava Mamma Mia! Sain niin paljon hyvää energiaa, että tämä päivä meneekin ihan hymyillessä leveästi! Kiitos, kiitos, kiitos

Tänään ajatuksena oli lähteä pitämään vähän Siivouspäivää lähipuistoon, mutta saapa nähdä malttaako keräillä tavaroita kasaan, kun on niin hieno päivä. Itse ajattelin, jos vaikka pari tuntia olisi, niin lapset voisivat samalla puistoilla.

Näyttää aika lailla juoksijalta, eikö? Kompressiosukat, shortsit ja vyölaukku luurille, sponsored by Stadium. Tack så mycket! Kyllä ei jää varusteista kiinni juokseminen!

Niin ja huomenna on sitten se Naisten kymppi, jonka otin tavoitteekseni vain kuukausi sitten. Olen käynyt joka toinen päivä juoksulenkillä ja kolme (3) kympin lenkkiäkin on mahtunut tähän kuukauteen. Aika wau! Eilen kävin 8 kilsaa hölkkäämässä ja lenkit ovat vaihdelleet 5-10 kilsan välillä. Äkkiä ne kolmen kilsan tiukat ekojen treenien raahustamiset ovat venyneet näinkin pitkiksi ja se on ihan mahtavaa!

Kunto ei kuukaudessa mitenkään järisyttävästi varmaankaan kasva ja vaikka olen malttanut ottaa iisisti, niin vieläkin iisimmin olisi voinut ottaa. En juokse aikaa, vaan fiilistä. Kuuntelen oloani ja seuraan sykkeitä, jotka meinaavat helposti karata, jos ei jarruttele. Siksi pitäisiin alkutaipaleella vain malttaa. Saapa nähdä, millainen helle hellii huomenna. On kyllä superhauskaa osallistua!Vaikka aurinkokin on hellinnyt, niin olen ottanut avukseni Eco By Sonyan itseruskettavan, kiinteyttävän (!) moussen jaloilleni, koska Stadiumin sponssaamat, tou-del-la lyhyet juoksushortsit tarvitsevat kaverikseen vähintäänkin päivettyneet kintut. Eco By Sonya on vanha tuttu ja tätä itseruskettavaa sarjaa en vaihda. Muista tuotteista testausta enemmän täällä. Nyt sain Ruohonjuuren tämän kuukauden tarjoustuotteen kokeiluun ja se on kyllä sarjassamme ihan parhaita itseruskettavia, se on superhelppo levittää iholle, eikä se näytä miltään fake tanilta.

Nyt kirppiskamoja kasaan, ihanaa, lämmintä ja kaunista kesäviikonloppuna! 
Riikka  
 


*) Osa kuvissa näkyvistä tuotteista saatu testiin.

Suosikit