Ranskalainen puutarha kukoistaa Beauty Gardenin luomuihonhoidossa ja BOHOn kesäsetin **voittaja!**


Bonjour vaan!

Sain maahantuojalta kokeeksi uuden sarjan tuotteita, joten nämä terkut tulevat oikeastaan Ranskan pelloilta. Beauty Garden on luomuihonhoitosarja, joten tuotteiden raaka-aineet ovat luonnollisesti myös luomuviljeltyjä. Purnukoihin on jalostunut porkkanaa, kurpitsaa, kurkkua, kehäkukkaa, kamomillaa ja retiisiä (säilöntäaineeksi). Aika ihanaa! Nämä kasvikset ja kukat viljellään Auriacin puutarhassa, joka sijaitsee keskisessä Ranskassa. Bon. 

Olen testaillut muutamaa tuotetta ja vaikutun siitä, että käsintehdyt tuotteet on tosiaan puhdasta puutarhaa. 

Kehäkukkaöljyä suihkautin iholle rauhoittamaan ja ravitsemaan. Tuoksu on maltillinen ja öljy imeytyy ihoon nopeasti. Öljyä kannattaa sipaista myös kynsinauhoille. 

Beauty Gardenilla on mm. NaTruen sertifikaatti, samoin kuin Agriculture Biologique. Itse en INCI-listoja juurikaan tuijota, vaan luotan eco-sertifikaatteihin. Tiedän tosin senkin, että on luonnonkosmetiikan sarjoja, jotka eivät sisällä mitään synteettistä, vaan sertifikaattia ei ole hankittu esim. jo siitä syystä, että ne ovat todella kalliita ja niitä täytyy uusia aika ajoin. 

Porkkanavoide on yksi suosikkini tästä sarjasta, sillä juon porkkanamehua aamuisin lasillisen, käytän auringossa porkkanaöljyä ja luotan siihen, että beetakaroteeni auttaa ihoa kestämään paremmin aurinkoa ja syventää rusketusta. Porkkanavoide on tuoksuton ja väriaineeton. Siinä on A, B1-, B2-, B6-, C- ja K-vitamiineja, jotka vaikuttavat erityisesti ihon kosteuspitoisuuden paranemiseen. Täytyy myöntää, että suhtauduin skeptisesti kamomillapohjaiseen meikinpoistosprayhin, jonka luvataan poistavan myös silmämeikin. Mais mon dieu, tuo kevyt putsari poistaa silmämeikin. Suihkutan putsaria kasvoveden lailla ja silmät pyyhin vanulapuilla puhtaaksi. Kamomilla rauhoittaa ja siloittaa ihoa, se ei myöskään tuoksu voimakkaalta.

Pari kertaa viikossa käytän Kognac-sientä tehopuhdistukseen, mutta en yhtään sen enempää, jottei iho ala ylikierroksille ja nosta näppyjä pintaan.

Jälleen yksi uusi tervetullut ihonhoitosarja luonnonkosmetiikan saralta. Beauty Garden jälleenmyyjät löydät täältä 

Boho Green Revolution Suomi

Ihonhoidosta hyppy meikkeihin ja kun pari viikkoa sitten postasin BOHOn meikeistä, lupasin teille arvonnan. Kiitos kaikille tykkäyksistä ja osallistumisesta arvontaan. 
  
Bohon maahantuoja sponsoroi upean meikkisetin, joka koostuu monikäyttöisestä Earth-luomivärisetistä, erittäin suositusta ripsiväristä ja kahdesta kesäisestä kynsilakasta. Palkinnon arvo on noin 80e.  

Onnellisen voittajan arpoi True Random Generator:


Ja voittajaksi Bohon kesäsetille tuli...

Teija!
 
Onnea, onnea Teija Hämälainen! Itselläni on vielä muutama Bohon tuote, jota olen testaillut ja palaan niiden kanssa. Yleisesti voi todeta, että hinta-laatusuhteeltaan huikeita tuotteita löytyy tältä sarjalta.

Hyvinvoinnin tavaratalossa Boho-sarja nyt -15% koodilla BOHO23.*)
Vielä ehdit, tarjous voimassa vielä tänään 12.6. saakka!


*) Sis. mainoslinkki 
**) Beauty Garden tuotteet saatu bloginäkyvyyteen 

Suosikit