No se on täällä taas

...nimittäin persjantai! Ja kun sen on aloittanut etäpäivällä, niin on jo viikonlopun pyykkikuorma keventynyt parilla koneellisella. Taustalla valmistuu pasta koko perheelle, joka kelpaa tod.näk. vain aikuisille -  ja ihan kohta alkaa Vain Elämää. Mä niin looveen perjantaita!

Se olis parit aivopierut vielä turautettava viimeistään huomenna, kun se on se iskien päivä tulossa. Kun googlettaa "isänpäivä 2015" ehdotukset ovat tasoa: 


kuva


Nämä Siivoustohvelit olisivat muuten ihan jees ja hyödylliset, koska Mies (ja - okei mäkin kans) tuotiin kotiin (lue: varastettiin) Telegraafista Tallinnasta ne tohvelit, mutta miksi tuolla kuvan miehellä on punaiset varpaankynnet eikä säärikarvoja?

Meillä iskää hemmotellaan sunnuntaina - vain ja ainoastaan silloin - joten jotain spessua täytyy kehitellä. Päiväkodissa on onneksi tehty lahja ja koululainenkin väkersi jonkun taideluomuksen huoneessaan, joten niiltä osin ollaan covered ja onneksi se ajatus on tärkein.

Mites siellä, onko isänpäivävalmistelut jo käynnissä - edes ajatuksen tasolla? Mä ajattelin huomenna käydä ostamassa parit uudet lautaset. Lähtiskö se ajatus sitten siitä? Suosikit