Immobilisedkuva: http://www.freakingnews.com/Pregnant-Barbie-Pics-48917.asp

Hurahuhhahhei!

Nyt on kesä ja jumalaton kuumuus ihan 24/7. Hauskaa! Mikäpä olisi köllötellessä merenrannalla edes pienessä tuulenvireessä tai polskien hikipisarat pois, vaan ei. Sen sijaan minä köllöttelen pääasiassa sisätiloissa tai parvekkeella, jos oikein sadistiselle tuulelle satun, as if tätä kuumuutta ei olisi saatavilla sisälläkin lähes samat lukemat.

Ajattelinkin juuri keittää tulikuumaa teetä ja siirtyä parvekkeelle nauttimaan sitä. Varioin tätä myös nauttimalla jääteetä. Vaan eikö siellä Afrikoissa (Note: ei rasistinen huomautus, vaan junttimainen viittaus yleisesti) sun muissa halvatun kuumissa maissa juoda kuumaa kuumalla. Joku logiikka siinä on, vaan ei just nyt muistu mieleen.

Olen oikeasti onnekas, sillä voisin yhtä hyvin olla sairaalan lavitsalla, joten oma sohva/parveke/sänky -combo on ihan funky dory. Arvoisa le bébé (joka siis on yhtä hyvin la) antoi myrskyvaroituksen lähes viikko taaksepäin ja kärvistelin kipeissä supistuksissa Kättärin käyrillä, mutta onneksi tilanne rauhoittui. Ja niin teki allekirjoittanut.

Le bébén paras on tietysti no:1, toisin sanoen raskaus alkaa pian näkyä varmasti myös monessa muussa kohtaa kuin masussa. Ihmeellistä, että vaikka kulutus on ihan nollissa, niin nälkä se vaan on ja pysyy. Ja kotona ollessa voi syödä ihan-koko-ajan. Well, jotain lohtuahan tähän kylkiasentoon täytyy saada. 6 vk* kuluttua say hello to a big mama! Can't wait!

Vaan oikeasti ihanaa on ollut myös lukea, lukea, lukea ja lukea. Ja syödä. Ai niin, se tuli jo mainittua. Siinäpä se kesäloma lyhykäisyydessään tai oikeastaan ihan kokonaisuudessaan, vaan tästä tulee nyt osata nauttia, sillä ihan heti ei saata tulla näitä pakkolepäilyjä. Niin, että lopeta se ruikutus.

Nyt vyöryminen kohti jääkaappia, jonka jälkeen kylkiasentoon -- SYÖMÄÄN! Hurahuhhahhei!

*) 6vk ei ole siis countdown laskettuun aikaan, vaan siihen, jolloin aikaisintaan vauvan soisi syntyvän..

Suosikit