Juhuu!

Hei mikä päivä! Ihanalle Äidilleni syntymäpäiväonnitteluja, ihanalle miehelleni hyvää kesälomaa ja onnea uralla etenemisestä! On hyvä olla apulaisrehtorin rouva ja onnea ihanalle minulle, sillä onnistuin taas välttämään työhön menon, sillä hurmaustaitoni ovat ilmeisen huipussaan, koska sain Helsingin yliopistosta opiskelupaikan.

Jeiii... Tarina tosin kertoo, että pääsykokeesta palattuani tirautin ison itkun, koska annoin itsestäni täysin sekopäisen olen-ollut-kotiäitinä-yli-kaksi-vuotta-enkä-tiedä-nykymaailman-menosta-yhtään-mitään-mutta-tiedän-missä-Postimies-Pate-asuu-ja-mikä-sen-kissan-nimi-on kuvan. Suunnittelin myös elämäni sekä muun perheeni elämän siten, että lapsi tarhaan ja äiti töihin sitten syksyllä. No lapsihan sai aivan uskomattoman päiväkotipaikan Eiran sydämestä ja äiti.. niin äiti ei vielä saanut työpaikkaa, mutta selvästikään ei pitänyt saadakaan, koska sai opiskelupaikan.

Nyt täytyisi vaan käynnistää elämien suunnittelu uudelleen ja hakea lapselle aivan ihanan once-in-a-lifetimen tarhapaikan tilalle kerhopaikkaa, koska tarvetta tälle tarhapaikalle ei ole. Turha tietysti kuvitellakaan, että koskaan enää tyttäreni kyseiseen tarhaan pääsisi uudelleen, mut minkäs teet.

Elämä heittelee välillä häränpylleröitä. Se on kaikessa kaaosmaisuudessa toisinaan ihan hauskaakin.

Suosikit