Helleasujen käyttöominaisuudet

Hurlumhei!

Synttärikemut on onnellisesti takana ja kesä edessä. Nimittäin huomenna on helle! EN malta odottaa! Tosin yhtään helleasua en omista (tai ehkä omistan) ja jonkilainen survival-systeemi on kehitettävä. Olen pohtinut mielessäni esimerkiksi hameen käyttöominaisuuksia, mutta en ole vielä päättänyt mikä asuste olisi toimivin. Nythän on niin, että mihinkään bikinirytkyihin ei voi sonnustautua (ei ole koskaan voinut), vaan täytyy ajatella juuri niitä käyttöominaisuuksia, mihin helleasuste kykenee.

Otetaanpa lähempään tarkasteluun hihaton toppi. Se on mainio hellevaate. Kädet ruskettuu ja saisi decoltéekin värjäytyä, mutta väljyyttä yläosassa on vältettävä, jotta paidan sisältö ei paljastuisi. Seuraavana: Hame. Pitkä vai lyhyt. Ehdottomasti ei mini, mutta nilkkapituuskaan ei rusketa. Hiukan polven alle, mitta vaatii kuitenkin tarkkuutta. Shortsit: Hmmm. Boring! ja liian SHORTsit paljastaa ehkä-ei-niin-sileät sääret. Caprit: Näistä ei voi puhua ilman viittausta aikuisuuteen. Capreista tulee mieleen jostain syystä Westend. Ei siis mistään H&M capreista, mut esim. Tiger of Sweden capreista. Jos vetäisi ihan överiksi, tässä kohtaa voisi mainita myös high-water vaihtoehdon. Jep, olen seinähullu.

No mikä näistä toimii? No ne kuumat(ymmärrä tämä miten haluat) capri-housut tietysti. Hiekkalaatikolla ei viitsi paljon pyllöttää minihameissa tai kovin antavissa kesäpaidoissa, koska ne eivät täytä vaadittavia käyttöominaisuuksia. Nopeat säntäilyt, kyykyt ja loikat vaativat juuri ne capri-housut. Miksi ne reidet tulisikaan olla ruskeat, koska et aio esiintyä uima-asussa kuitenkaan? Helteeseen siis vain käsivarret paljastava paita (toisin sanoen, joku xxl t-paita), capri-housut, SK 35 Nivea, lippahattu. Tai laita edes huivi. Ja kas, äitiys on jälleen kerran ratkaissut pulmasi.

Suosikit