Läpi roudan ja viiman

Hehei!

Tässä sitä nyt jännätään vaalivalvojaisissa. Jos ehdokkaani ei tule valituksi, niin voin sanoa, että saattaa hiukan ottaa päähän, nimittäin tämä velvollisuudentuntoinen kansalainen vietti tuolla rakinilmassa hetkiä jopa useaan otteeseen tänä suurena vaalipäivänä. Aamupäivällä kärräsin tyttäreni Meilahteen uimaan (Mies ei lähtenyt mukaan, saati nostamaan vaunuja ratikkaan, koska ei kato voi kun nuha vaivaa. Olen kyllä samaa mieltä, että nuhassa ei apuun lähdetä). Minun karmalla ratikat on aina niitä antiikkiversioita, kun vaunuilla niihin olen pyrkimässä.

Lapsiparkaa itketti, kun tuuli ja sade piiskasi vaunuja ja äiti säikytteli normaalista poikkeavalla outfitillä, mutta kun on se kolkyt plus mittarissa ja etenkin kun on äiti, niin sitä alkaa pitämään huolen siitä, että rintatulehdukset pysyy loitolla - niin ja nuha! Tää äiti oli varustautunut muun muassa Hai-saapikkailla, lämpimällä tikkitakilla ja yli puoli henkilöä peittävällä sadetakilla - EIKÄ MUUTEN MILLÄ TAHANSA SADETAKILLA: Mies on saanut joskus kaveriltaan festaritakikseen Suomen Postin sadetakin ja minä sain tänään vaalipäivänä kunnian pukeutua siihen. Ja mitkä heijastimet siitä löytyy.Vouvouvou!

Palasimme uintireissulta ja suunnitelmissa oli lähteä koko perheen voimin äänestämään. Oi että sitä sitten oltaisi muisteltu, kun tytär on äänestysiässä, vaan Mies edelleen vetosi nuhaansa (Mies on viisas mies. Hän tietää, että kyllä vaimo hoitaa asiat, jos hän ei jaksa tai siis korjaan pysty, koska on sairas). Lisäksi Mies vetosi siihen, että Makuunin leffat pitäisi palauttaa. Niin ja minä saisin kunnian äänestysmatkallani tehdä tämän toiminnon. Great. Nappasin tyttären ja vedin Postin rotsin niskaan ja astuin myrskyn silmään. Yllätyksekseni vaunuja työnnellessäni omaksuin PostiPaten identiteetin ja työnsin postikärrejäni suorastaan antaumuksella. Satoi tai paistoi posti on jaettava. Tuuli vinkui korvissa mutta tämä Pate hoiti leffat Makuuniin ja antoi äänensä, jotta voi sitten rauhassa marista, jos kodinhoidontuki tai lapsilisä ei nouse.

Nyt jännätään kannattiko lähteä myrskyn vietäväksi vai ei!

Suosikit