Äitienpäivän varmat vinkit ja kurkistus syksyn Arabian astiauutuuksiin

Yksi vuoden tärkeimmistä aamupaloista katetaan sunnuntaina. Laitoin fiiliskuvia kattauksista, jotka ovat oikeastaan mahdollisia vasta sinne vuoden toiseen tärkeään aamupalaan eli isänpäivään. Arabian uutuuksista Teema-astiaston kaunis puuteri ja 24h musta astiasto on saatavilla elokuun puolen väliin jälkeen. 
 
Kokosin muutaman toimivan vinkkauksen äitienpäivälahjaksi, mikäli siellä iskät vielä kuumeisesti lahjoja miettivät, olkaa hyvät.

1) Kaikki hoidot ja lahjakortit - varma ja aina onnistunut lahja. Ihana Johanna Salon & Shopissa hoitaa Essen ja Mádaran tuotteila, myös sielua. Ruohonjuuren kauneushoitolassa voit saada myös hyvän mielen kehon lisäksi, valitse klassinen tai aromaterapeuttinen hieronta, myös intialainen päähieronta on aika ihanaa.


2) Kirja - En malttanut olla ostamatta itselleni äitienpäivälahjaksi viime viikolla Werner&Jarlin ystiksestä Äiti, kerro minulle-kirjan. Kirja on ihana lahja äidille, isoäidillekin on omansa. Samoin sitten marraskuussa juhliville. Pyydä äitiäsi kertomaan elämäntarinansa kirjan kysymysten avulla. Minä kerron lapsilleni omani. Vinkkinä, kirjoista saa vielä 40% alen 13.5. saakka YSTÄVÄ2018 -koodilla.
3) Ruoka - Aamupala sänkyyn, äitienpäivälounas yhdessä koko perheen kanssa, illallinen ja iltapala... No okei, okei... 

4) Kauniit sanat - Puhutaan toiselle kunnioittaen. Rakastaen. Arvostaen. Tämä on tärkein ja toivoisin tämän toiveen kantavan myös arjessa.

Vielä bonuksena jokerivinkki
 
*) Jos äitisi tai lasten äiti on kaltaiseni myöhäisherännäinen hölkkääjä ja haaveillut ääneen Naisten kympistä, niin vielä ehtii treenata pari viikkoa ja kympin voi vaikka kävellä! Abreu siivittää kympille taatusti loistofiiliksissä.

 
Ihania hetkiä tärkeimpien kanssa ja aurinkoista äitienpäiväviikonloppua kaikille! 


     


Kommentit

Suvi sanoi…
Alennuskoodi ei toiminut enää kun yritin sitä sunnuntai-iltana käyttää:(
Riikka sanoi…
Voi harmi Suvi! Ota yhteyttä suoraan kirjakauppaan, että koodi ei toiminut. Tämä koodi oli heillä ihan yleisesti jaossa, ei ole blogikohtainen. Iloisia ajatuksia!
Mariam Benemla sanoi…
ihana idea tuo kirja<3
Riikka sanoi…
Kiitos, eikö olekin. Ja isille sitten kans marraskuussa!

Suositut tekstit