Kaunis säilytysratkaisu Lundia System // Voita oma Lundia System -laatikko!


En malta olla postaamatta vielä vähän kuvia tästä meidän kirjahyllystä. Olen niin tyytyväinen lopputulokseen, että tätä kokonaisuutta suurella ylpeydellä esittelen. Jos missasit edellisen postauksen mäntyisen Lundia Classicin maalausprojektista, löydät sen vinkkeineen täältä.

Kun vanhoja kirjahyllyjä purettiin, tulimme sen kysymyksen eteen, että mihin ne sellaiset liput, laput ja se pieni sälä sijoitetaan, jota ei toivota mihinkään näkyville esille. Siis tiedäthän - avaimet, purkat, korvanapit ja muu taskujen sisältö sekä laskut ja kaikenlaiset muut pyörivät paperit. Tähän varsin kauniin ja toimivan ratkaisun toivat puiset Lundian System 123 -laatikot, joita olin jo pitkään katsonut haaveillen. System 123 -laatikot on suunnitellut arkkitehti Joanna Laajisto ja nyt on meilläkin avaimille - ja sille kaikelle muulle - oma paikkansa, jippii!

  

Saan ilokseni tehdä yhteistyötä Lundian kanssa ja samalla arpoa teille lukijoille yhden Lundia System 2 -laatikon. Katso ohjeet tämän postauksen lopusta. Meidän System 2 -laatikko on raikkaan mintun värinen ja se asettuu kauniisti avohyllylle.   


System 123 -laatikot sopivat asetettavaksi miten päin hyvänsä, kuten monissa julkaisuissa on nähty ja pyörittelen näissä kuvissa näitä laatikoita nyt itsekin. Huomaan kuitenkin hakevani lapsiperheen vinkkelistä katsottuna pääsääntöisesti käytännöllisyyttä ja helppokäyttöisyyttä, jotta sekä mies että koululainen oppii oikeasti laittamaan avaimensa laatikkoon, eikä mihinkään muualle. Tuo sininen, hiukan petroolin taittava System 1 -laatikko on nyt saanut päätökseen lapsen avaimen aamuetsinnät.
  


Monessa kuvassa vilahtaa myös pieni, puuterin värinen maljakkokaunotar, johon ihastuin nähdessäni sen instassa. Nyt siinä voisi olla kaunista harsokukkaa, jos tämä olisi jokin ammattilaissisustusjulkaisu, vaan kun on ihan tavallisen perheen kirjahylly, niin harsokukka odottaa vielä kukkakaupassa. Onneksi se on kaunis ihan sellaisenaan ja lupaan postata vähintään instaan kuvan, kunhan siinä on jotain. :)

Se, mistä pidän Lundian System -säilytyslaatikoissa on se, että ne ovat tukevia, kuitenkaan olematta raskaannäköisiä, ja siitä, että ne on tehty juurikin tavaroiden säilyttämiseen, eikä pelkästään koristeeksi. 

Emme halunneet täyttää koko avohyllyä kirjoilla ja paikoitellen moni esine ja kirja vielä etsii paikkaansa. System -laatikko toimii muuten myös mainiona kirjatukena



System 3 -laatikko on säilytyslaatikkojen äiti, joka tkee sisäänsä ihanasti jo isompiakin juttuja tai esimerkiksi niitä satoja valokuvia monen vuoden ajalta, jotka odottavat vielä liimaamista kansioihin. Näihin laatikoihin mahtuu paljon tavaraa ja näin kuuluu ollakin, vaikka muutakin virkaa näille voisi keksiä.

System 3 -laatikko menisi itsekseen myös vaikka pikkupöytänä. Tästä on ajatus jo viriämässä lastenhuoneen osalta. Haaa! Huomaatko ketä on todenteolla purrut remonttikärpänen?
 
Hei ja nyt kun sinäkin taatusti haaveilet System 123 -laatikoista, niin kannattaa osallistua arvontaan, jossa huikeana palkintona arvomme yhdessä Lundian kanssa System-2 -laatikon (arvo 99e) voittajan toivomassa värissä! 


Arvonta:

Kerro n postauksen kommentteihin oma Lundia-muistosi. Monelle Lundian tuotteet ovat tuttuja jo lapsuudesta saakka ja olisi kiva kuulla, miten tämä klassikkobrändi on kulkenut mukanasi. Meidän lapset ainakin taatusti muistaa tämän äidin projektin. Jos sinulla ei ole muistoja, niin aina on haaveita, joten kerro, millaisesta Lundian kalusteesta tai valaisimesta unelmoit. Jätä kommenttisi sunnuntaihin 2.4. mennessä!

Käy toki myös tykkäämässä blogin eri somekanavia lukijana täällä blogissa, Facebookissa ja Instassa. Onnea arvontaan

*) Yhteistyössä Lundia Oy  



Suosikit