Weledan uutuustuoksut tuoksuvat joululta!


Tiesitkö, että yksi synteettinen hajuvesi sisältää yli 400 eri kemikaalia? Se riittää valitsemaan iholle suihkutettavat tuoksut luonnonkosmetiikan puolelta.

Sain Ruohonjuuresta tuoksuteltavaksi uusia Weledan tuoksuja, joissa tuoksuvat luonnolliset eteeriset öljyt. Nämä ovat nyt alehintaan siellä, joten päätin vinkata näistä nyt. 

Ruusuinen Rose tuoksuu nimensä mukaisesti tietysti ruusulta, mukana on myös kurjenpolvi ja ylang ylang. Tämä tuoksu vaatii mielestäni enemmän valoa, joten ehkä tätä tuoksua tulee käytettyä enemmän, kunhan mennään kesää kohti. Sen sijaan oma suosikkini näistä on sitruksinen Agrume. Tuoksu on yhdistelmä greippiä ja mandariinia, jossa on vivahde lämmintä santelipuuta. Minä olen muistanut täälläkin moneen otteeseen tuoda esiin rakkauttani sitrustuoksuja kohtaan, joten tämä tuntuu omimmalta.

Appelsiinin, davanakukan ja vaniljan tuoksuinen Grenade tuoksuu ihanasti joululta. Tämä on Agrumen ohessa toinen lemppari. Tähän aikaan vuodesta tuoksut saavat olla mausteisia, olematta kuitenkaan liian raskaita.  

Olen hyvin migreeniherkkä, joten mitä tahansa myskipaukkuja en voi edes kuvitella tussauttavani niskaani. Olen käyttänyt nyt Grenadia ja Agrumea aika lailla tasapuolisesti muutaman viikon ja tykkään niistä kovasti.  

*) Tuoksut saatu Ruohonjuuresta

Kommentit

Tuota tulee kyllä harvemmin ajateltua. Jos perheessä olisi tuoksuyliherkkyyttä niin tulisi varmaan ajateltua. Nämä tuoksut ovat ihan uusi tuttavuus. Ai että, kuinka herkullisen näköisiä!
Riikka sanoi…
Hei Piia, toki luonnonkosmetiikasta löytyy sellaisiakin tuoksuja, jotka voivat allergisoida nekin, vaikka eivät ns. myrkkyjä sisältäisivätkään. Silti kemikaalimäärä synteettisissä tuoksuissa on massiivinen verrattuna luonnonkosmetiikkaan.

Minulla on töissä sellainen rescue-tuoksu - Piparminttu aroma spray. Suihkin sitä aina ilmaan ja itseeni päivän mittaan, kun kaipaan rentoutusta tai vaikka raikasta tuulahdusta. Piparmintulla on paljon aromaterapeuttisia hyötyjä.

Nämä Weledan tuoksut ovat tosiaan ihan herkkuja, kiitos vaan kommentistasi!

Anonyymi sanoi…
Minkä niminen tuo piparminttutuoksusi on? :)
Riikka sanoi…
Hei! Kiitos kysymyksestä, se on Apothecary Pferrerminze. Jos klikkaat Natural Goods Companyn talvialeen, pääset tuosta sivusta banneristakin suoraan, niin se taitaa olla siellä nyt tosi hyvässä alessa. t. Riikka

Anonyymi sanoi…
Kiitos vinkistä! :)

Suositut tekstit