Pyöräilykausi on avattu // Äidin oma Brooklyn



 
Minä tiesin sen heti. Tämä se on. Siinä on jotain niin kaunista, mitä en aiemmin tiennyt pyörässä voivan olevan. Sen kiiltävä, kaunis runko, kirkkaat metalliset osat, jotka sopivat täydellisesti sen metallisen korin kanssa. Saanko siis esitellä, tässä on Brooklyn, joka muutti meille tänä keväänä, sen ison #40 johdosta, enkä olisi voinut parempaa lahjaa toivoa. Kiitos ihanat, jotka olitte tässä mukana. 


Brooklyn kuuluu Pelagon pyöräsukuun ja on mielestäni yksi kauneimmista pyöristä koskaan. Samaan sukuun kuuluu myös muita kaunottaria eri ominaisuuksilla, mutta minä halusin juuri tämän.



Minulle Brooklynissa on tärkeää monet seikat. Yksi on ajoasento. Tätä beautya ajetaan selkä suorana, eikä retkoteta tangolla. Tämä vaikuttaa myös siihen, että se on so long kipeät hartiat! Minulle on tärkeää rullata vaivatta Baanaa pitkin ja yksivaihteisella se käy kepeästi. Brooklynilla pääsee myös mäkien päälle ilman, että minut heitetään selästä. Tämä oikeastaan vähän yllätti - tai ehkä jumppasalilla käyntini kantaa hedelmää. Hah! Kulkupeliin täytyy luonnollisesti mahtua myös tärkeitä tavaroita. Brooklynin supercooliin Rasketiin mahtuu treenikamat ja olkalaukku. Aamuisin myös päiväkotikamat ja iso pupu. Rasketissa on kuljetettu myös maitopurkki ja pasta-aineksetkin - testattu on. 






Arvostan myös sitä, että Pelago on helsinkiläinen. Pelago-pyörät on suunniteltu käyttäjälähtöisesti, pyöräänkin se on kirjailtu: Firmitas Utilitas Venustas - Kestävyys Käytettävyys Kauneus. Brooklyn kulkee kanssani työmatkat, aamuin illoin se matkaa varmasti, mutta kepeästi niin kevätauringossa kuin tihkusateessa. Satula on Brooksin - muutamat ajelut se vaati, että kankku tottui satulaan - tai ehkä ylipäätään pyöräilyyn pitkän talven jälkeen  

Brooklyn soittaa iloisen kilautuksen, kun ohitamme kanssacyklaajan, joka jää katsomaan pitkään taaksemme, kun viiletämme kohti päämääräämme. Brooklyn nostaa kauniisti eturengastaan, kun ajamme katukiveyksen kautta lepäämään pyörävarastoon. Siihen se jää nojaamaan jalkaansa ja odottamaan seuraavaa aamua. #unelmafillari




*) Yhteistyössä

Suosikit