Mitä lahjaksi yksivuotiaalle?

kuva: minirodini.com

Voi apua! Mitä lahjaksi yksivuotiaalle, jos koti on jo ylikansoitettu pehmoleluilla, fisherpriceilla, brioilla ja duploilla? Myös vaatteita on ihan överisti, mutta niitä tarvitaan aina, vai mitä? Mutta mitä muuta? Lapsi ei itse välttämättä niitä pehmeitä paketteja kovin korkealle arvosta. Nimim. Vähänkö otti päähän saada joku pussilakanasetti lapsena. 

Jostain syystä äitille itselleen (ylläri?) kohdistuvia lahjoja tulee tosi helposti mieleen. Aivan loistoideoita muistoksi ekasta vuodesta, kuten esim. aivan ihania kotimaisia Lumoan-koruja, joihin saa lapsen/lasten nimet tai minkä vaan arvonimen (pyhimys / marttyyri tms.), jonka haluaa koruun taottavan. Lisäksi korusta voi tehdä millaisen haluaa helmien tai muiden materiaalien avulla. Me love.



Toinen mitä olen ajatellut, tulisi seinille, ja koska en vielä ainakaan ole Therese Sennerholtin Helvetes jävlä skit -printtiä raaskinut hankkia, on olemassa jälleen kotimainen vaihtoehto Walldesign.fi, jonka printit paljoltikin muistuttavat ed.mainitun designerin tuotoksia. Olen pohtinut näitä Päivämäärä-tauluja. Nimillä tai ilman.


No niin, siis nämä selvät, mutta mitä sille yksivuotiaalle?

Suosikit