Paade Mode - vihdoinkin villaa!




Tätä päivää on odotettu! Muistanette, ehkä hehkuilin latvialaista Paade Modea täällä jo syksyn keskellä. En tiedä, milloin villahousut olisivat herättäneet niin paljon ihastunutta huokailua kuin tällä kertaa. Ai miten niin hanki elämä. Hanki ite! Päädyin toivomaan pukinkonttiin näitä ihanuuksia - vaatimattomasti neljät (4) kappaleet. Serkuille kans



Viikonloppuna en enää aikaillut, kun pakkaslukemat iskeytyivät mittariin, niin meidän tytöt hyppäsivät 100% merinovillapöksyihin! Viisivuotiasta piti tosin vähän lahjoa ja maanitella, mutta taatusti hänkin tulee rrrrrakastumaan omiin villaleggareihensa. Tuon kuvan ottaminen vaati muistaakseni vain vähän suklaata. Tshih!



Kaksivuotiaalle halusin nämä vihreät kaunottaret, jotka ovat löysät malliltaan, ja aivan ihanat! Näissä on vielä kasvunvaraa, mutta ihan pidettävissä ovat jo. Talvi älä mene pois! Näissä koko meillä 98/104.

En voi olla kuin vinkkaamatta, että nämä käsintehdyt, merinovillaihanuudet on saatavilla joko ihan meiltä koto-Suomesta, Rauman syrämestä Busstopista tai suoraan villavaatteiden äidiltä Lindalta itseltään täältä. Paade Modessa on nyt talvivarastontyhjennys, joten lähtee villavaatteet Latviasta superedulliseen hintaan. Villahousuvarastojen ollessa nyt kiitettävät, minä haaveilen nyt Paade Moden yläosista, ja yllätys, yllätys - vielä yksistä villaleggareista: mulle!

Suosikit