"Älä istu, et pääse ylös" ja säilytysratkaisuja

Varpunen 1+1 - kuva: täältä

Tuli hoettua tuota otsikkoa itselleni tänä viikonloppuna, eikä olekaan peffa paljon soffaa kuluttanut. Kaunis ilma ulkona houkutteli, vaan puistoreissuja lukuunottamatta tämä pesi ikkunoita, järjesteli leluja, liimaili valokuvia albumiin (kuopuksen ristiäisistä lähtien... homma on kesken - naturellement). Lisäksi laitoin mm. lasten dvd:t ojennukseen, ja siinä sivussa laskin, että meiltä löytyy 26 kpl Titi-nalle dvd:itä (älä sano mittään, minä kyllä tiijän!).

Meiltä löytyy myös vaikka mitä muuta, jotka pyörivät lattioilla tai liian täysissä muovilaatikoissa (yök). Tässä järjestelyn tohinassa minulle vahvistui yli vuoden ajan hautomani ajatus Varpusen säilytyspusseista

Varpunen Cubes - kuva: täältä

Varpusen siksi, että heillä on ihana jättikoko (L), joka nielee lelua ja muuta tavaraa hurjat määrät. ytyy myös pienempiä kokoja eri säilytystarpeisiin, joita lie aina. Myös siksi Varpunen, että ne ovat niin kauniita, ja olen haaveillut niistä jo luvattoman kauan. Oikeasti yli vuoden. Tätä on harkittu todella. Ennen kuin meillä alkaa oikeasti pyörimään Ikean siniset muovisäkit tai jätesäkit olkkarin lattioilla, on tehtävä jotain. Pätevänä vanhempanahan uhkailen jo lapsia, että lelut laitetaan viimeksi mainittuun, mikäli niille ei paikkaa löydy. No ei kai löydy, kun kaikki ovat ääriään myöten ahdettu kamaa täyteen. Ms vuosittainen Siivouspäivä on tulossa, mutta ei sinne kaikkea kamaa viedä (eikä sieltä kukaan kuitenkaan osta yhtään mitään, jos ei ole ilmaiseksi antamassa. Mur.)



Varpunen Circus - kuva: täältä

Muovilaatikot ovat ihan ookoo tyttöjen huoneessa yhdessä nurkassa kirjahyllyn vieressä, jonne niitä on pinottu, mutta olohuoneessa ei. Ajatus siitä, että leluja olisi vain tyttöjen huoneessa, on utopistinen. Meillä on tällä hetkellä kolmessa eri viritelmässä leluja olkkarissa. Hate, hate. Koska leluja tulee olemaan olkkarissa jatkossakin, ne saavat uuden kodin jostain huomattavasti kauniimasta säilytysmuodosta. Jostain syystä mielessäni risteilee ajatus tuollaisesta pussukasta makkarissakin tai kylppärissä tai olkkarissa (vaikka vilttienkin säilytyspussina, saati jos neuloisin, niin ne kutimet ja kerät.. Täydellinen paikka!). Hih. Pussissa saisi puhtaat pyykit tai pyyhkeet tai mitkä tahansa huilia ihan rauhassa ennen kuin ne siirtyisivät kaappiin. Käyttötarkoituksia olen ehtinyt tässä reilun vuoden harkinnan aikana siis keksiä monia muitakin kuin lelut. Oh well. 



Varpunen Piste - kuva: täältä


Kävin jälleen kurkkimassa Samujin mekkoa Busstopilla (mun pitää lopettaa tämä), ja tajusin, että ratkaisu löytyy sieltä samasta paikasta, ja nyt on sen aika. Busstopilla on ilmaiset postikulut vappuun saakka, täytyisi osata vaan päättää, mikä olisi se meidän omin. Ongelmahan tästäkin tulee, koska en tiedä ottaisiko trendikkäästi kolmiota vai raitaa vai palloa?

Pysyykö teillä lelut lastenhuoneessa? Oikeesti?

Suosikit